مهرداد بذرپاش با سعید محمد
نگاهی نزدیک به انتخاب اصلح بین سعید محمد و مهرداد بذرپاش برای انتخابات ریاست جمهوری 1403
مهرداد بذرپاش کیست؟
مهرداد بذرپاش متولد ۱۳۵۹ در تهران، سیاستمدار و رئیس هیئت مدیره بنیاد اجتماعی برکت احسان (وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام) است. او صاحبامتیاز روزنامه وطن امروز و نماینده مردم تهران در دوره نهم و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، قائم مقام بنیاد تعاون سپاه، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان ملی جوانان، مدیرعامل سایپا، مدیرعامل پارس خودرو و مشاور اجتماعی رئیسجمهور بودهاست.
تحصیلات مهرداد بذرپاش
او در سال ۱۳۷۷ در رشته مهندسی صنایع در دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته و در رشته مهندسی صنایع گرایش تولید صنعتی فارغالتحصیل شد. بذرپاش در دانشگاه شریف سرپرست بسیج دانشجویی بود. وی از سال دوم تحصیل به عضویت بسیج دانشجویی در آمد و در این ایام با حواشی فراوانی رو به رو بود.
فعالیت در شهرداری
پس از انتخاب احمدینژاد به عنوان شهردار تهران، اقدام به تأسیس گروه مشاوران جوان شهردار تهران به عنوان حلقه رابط میان شهرداری تهران و جوانان نمود و از بذرپاش جهت ریاست این گروه دعوت به عمل آورد. پس از چندی، بذرپاش به عنوان مدیر فرهنگسرای خاوران نیز برگزیده شد. بذر پاش با دختر علیرضا علی احمدی وزیر آموزش و پرورش دولت نهم ازدواج کردهاست.
انتصاب به عنوان رئیس دیوان محاسبات
در تاریخ یک مرداد ۱۳۹۹ و با رای نمایندگان مجلس یازدهم شورای اسلامی، مهرداد بذرپاش به عنوان رئیس دیوان محاسبات کشور انتخاب شد. پیش از او عادل آذر در این مقام فعالیت میکرد.
انتصاب به عنوان وزیر راه و شهرسازی
مهرداد بذرپاش پس از استعفای رستم قاسمی از سمت وزارت راه و شهرسازی در تاریخ شانزده آذر 1401 و با اکثریت آراء نمایندگان مجلس به عنوان وزیر راه و شهرسازی انتخاب شد.
همای سعادت در سپهر سیاسی بذرپاش
آنطور که دیدیم مهرداد بذرپاش روند ترقی و پیشرفت را با سرعتی بی مانند طی کرد. مسیری مستقیم و بدون انحراف اما کوتاه. در این مسیر هرجا گره ای در کار می افتاد یک منجی ظهور می کرد و مسیر را به طریقی قابل ستایش هموار می نمود. این حداقل یک نوید برای انتخاب کنندگان مهرداد بذرپاش دارد. او انتخاب شده است. پس شاید برای هواداران این کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری اوضاع به نسبت سایر کاندیداها بهتر باشد.
اما سعید محمد
نگارنده به چرایی و چگونگی پیشرفت قابل تحسین مهرداد پذرپاش کاری ندارد. اما خوب است به این واقعیت توجه داشته باشیم که پاشنه ی آشیل موفقیت مهرداد پذرپاش در مقام ریاست جمهوری، آشنایی واقعی با امور است. چیزی که سعید محمد سالها با گوشت و پوست خود آمیخته است.
مهرداد بذرپاش بخوبی می داند که تیمی قوی از ستاد اجرایی تا اکنون هیات دولت دارد. اما آیا این سمتها و مقامات اسمی در مقام اجرا بکارش می آید. آیا سرنوشت آیت الله رئیسی و مواردی که در مورد سابقه ی اجرای این شهید والامقام مطرح بود، برای او درس عبرت می شود.
برای مهرداد پذرپاش بسیار پسندیده است که اکنون با تنها کاندیدای دارای برنامه مدون انتخابات 1400 سر یک میز بنشیند. سعید محمد تنها کاندیدایی بود که برنامه دولت خود را تقدیم شورای نگهبان نمود.
امید نگارنده ی مقاله آنست که سعید محمد و مهرداد بذرپاش با یک هم افزایی، ضمن جذب ظرفیتهای یکدبگر در قالب یک ستاد، نسبت به تشکیل دولت جوان انقلابی، آنچه آرزوی مقام معظم رهبری بوده است، اقدام نمایند.
ان شاء الله